Over mij

Mijn naam is Annemarie Grijpstra (35) en woon samen met mijn partner Jarno en onze kinderen Fay-Anne en Vynce in het kleine sfeervolle dorpje Nijeholtpade te Friesland. Mensen beschrijven me als een vlot, enthousiast, energiek, vrolijk en humoristisch persoon die oplossingsgericht werkt en snel kan schakelen.

Graag vertel ik meer over mijn marketingervaring.

De afgelopen 14 jaar heb ik veel ervaring mogen opdoen in (inter)nationale omgevingen op gebied van Marketing. Zo startte ik als stagiaire op de marketingafdeling van Accell Fitness, al snel mocht in daar de functie ‘Marketing Coördinator’ vervullen. Binnen deze functie was er vooral veel internationaal dealer-contact en verzette ik veel werk op het gebied van brochures en productcatalogi.

Daarna ben ik bij speelgoedleverancier Van der Meulen terecht gekomen als ‘Marketeer / Productmanager’. Hier heb ik veel mogen opsteken op gebied van DTP, het opzetten van productlijnen en mocht ik proeven aan tv-commercials.

Nadat ik deze speelgoedtijd achter me heb gelaten, ben ik gestart als ‘Marketing Communicatie Specialist’ bij Weber barbecues. Rond 2010 was Weber nog een vrij onbekend A-merk in Nederland. De directeur was zelf begonnen met een marketingstrategie voor consumenten en kwam er snel achter dat hij er zelf geen tijd voor had, toen ben ik aangenomen! Ik heb ontzettend veel mogen leren en na ongeveer 3,5 jaar heeft Weber me gevraagd de complete verantwoordelijkheid te dragen voor de marketing binnen de Benelux. Hier heb ik o.a. tv-commercials mogen inkopen, radiocampagnes mogen bedenken en inkopen, outdoormedia mogen opzetten, Facebook doorontwikkeld, internationale projecten mogen leiden en nog veel meer.

Na Weber ben ik terecht gekomen in de HomeDeco en heb ik een team van 5 personen aangestuurd en hebben we gezamenlijk HomeCenter weer naar een plan hoger gebracht.

De HomeDeco heb ik vrij snel weer verlaten, omdat er een mooie baan werd aangeboden bij ECOstyle. Daar werk ik 28 uren per week als Marketing Professional sr.

Wil je in detail weten hoe mijn loopbaancarrière eruit zag met bijbehorende werkzaamheden? Bekijk hier mijn CV.

In mijn vrije tijd rijd ik paard en ben trotse eigenaresse van paard genaamd ‘Avanzado di Jasper’ (een kruising Fries).